Amazon MP3 Clips

Wednesday, July 10, 2013

Salam Ramadhan!

Assalamualaikum!!

Alhamdulillah.. aku masih berpeluang untuk berjumpa dengan bulan Ramadhan tahun ni...
Ramadhan kali ni agak berbeza sikit lah dengan Ramadhan yang lepas2.. sebabnye aku berpuasa sendiri, without family (weekday jela.) and most of the day of Ramadhan aku kat JB...
Dah keje dah kan aku ni.... aish.. cam tak caye jek..

Keje aku so far ok jek... hari-hari balik awal. ehehe. Still in learning process. Too much things i need to study. Sometimes kan, bila kite kerap sangat wat salah, rase mcm diri ni looser giler kan. mcm someone yang betul tak gune. and time tu lah kite akan rase stress betul. even on that time we already do the best. hmm...

So very the lucky lah aku ade office mates yang sangat2 baik. cool. tak kedekut ilmu. and ok sangat2 lah senang cakap kan. Senior pon ok2 gak. Boss2 yang very cute! Nak2 bos yang Jepun. Mr. Ueno. aish.. cute sangat die ni.. die ni Manager Division aku. aish. cute2.. Pagi2 sampai office say hi and good morning kat staff. pastu nak balik siap lambai2 nak say gud bye. Cute kot! Even dia tak pandai sangat cakap english, tapi die tetap nak tego staff2 die. Ritu ade sesi amek gambar sebab sorang office mate aku nak benti. die amek gambar siap wat peace lagik tu. aish.. very the cute tau!!

Erm.. nak cite. Semalam aku ade konflik cket dengan Anan. Totally salah aku lah kan. cakap tak pkir panjang. pastu sendirik nyesal. hoho! Sian Anan.. Balik2 keje penat2 bace msg aku yang mcm gitu. Menangis kot die! huhuhu. Sian die. OK. SAYA BERJANJI! (sambil angkt tangan tunjuk 5 jari) tak kan wat awak sedih n menangis lagik. * Parodi Video Puteri. HAhah!

Eh, tapi kan. bila bergado ni, rase hubungan lebih erat kan. perasan sayang tu pon bertambah2. dengan Anan ni kan. Walaupun aku dah kapel dengan die lebih dari 7 hari (seminggu), lebih dari 7 bulan, kurang dari 7 tahun kan, perasaan aku kat die tak penah kurang lah seh. kalo wat graph tu kan, senantiase menaik aje graph nye. eheheheh. hihihihi. *sipu-sipu... tapi dunno why lah kan. harap perasaan camni tak pudar lah kan.

Korang doakan hubungan kiteorang ok! :)

No comments:

Post a Comment